L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 9 de novembre del 2022

L'Ajuntament informa de l'obertura del consultori auxiliar de la platja per oferir atenció setmanal a desplaçats

 
 
L'Ajuntament de Tavernes ha anunciat l'obertura del consultori auxiliar de la platja de Tavernes per a oferir atenció setmanal a pacients desplaçats també durant l’hivern, en un horari de dimarts durant el matí. Aquesta millora del servei de sanitat a la nostra ciutat s'uneix a la recuperació del servei d'ambulància durant les 24 hores, tal com van publicar en una passada noticia i que podeu consultar en aquest enllaç

La millora del servei ha estat ben acollida des de la regidoria de Sanitat, que presideix la regidora Mònica Palomares, de Compromís, i implica un èxit en les gestions i reunions que al llarg de de l'any han mantingut amb les responsables autonòmiques de Salut Pública, en concret en la que era  secretària autonòmica Isaura Navarro, i la subdirectora general de Planificació i Organització Sanitària, Cristina Ruiz.
 
L'atenció mèdica s'oferirà en el consultori auxiliar ubicat al costa de l'edifici de la Policia Local en la platja, i el servei està pensat principalment per aquelles persones desplaçades que no compten amb un facultatiu assignat en el Centre de Salut de Tavernes en ser persones que no són residents a Tavernes, però passen un temps en la nostra platja.
 
A banda d'això, el servei d'atenció i d'urgències durant les 24 hores del dia continuarà en el Centre de Salut de Tavernes, recolzat pel servei d'ambulància en el mateix centre per atendre el denominat  servei de Suport Vital Bàsic (SVB) durant les 24 hores del dia.
 
Elaboració pròpia 
 
.