L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 22 de novembre del 2022

Avui dimarts, a partir de les 19 hores, tenim una cita amb la música... i el treball.

 

Avui dimarts, dia 22, a partir de les 19 hores, comença una jornada de portes obertes en el Centre d’Estudis Musicals “Mestre Arnau”, situat a la Plaça del Prado Comarcal, i on es presentarà l’adequació integral realitzada en aquest edifici. L'acte, organitzat dins de les festes que la SIUM dedica a Santa Cecília, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament i del Taller d’Ocupació “Millorem l’entorn de Tavernes de la Valldigna IV”, que ha dut a cap l'adequació integral.

Us oferim unes fotos realitzades al llarg dels treballs, però no mostrem els treballs finals de disseny, grafisme i imatge corporativa que se li ha donat al centre per tal que demà els assistents puguen descobrir i sorprendre's, i si cal, emocionar-se, amb la feina executada.

 En el transcurs de l'acte està previst una audició a càrrec d’un grup de cambra i una projecció per mostrar l’evolució dels treballs realitzats i els valors que comparteixen el món de la música i el del treball.

 Una adequació integral

L’adequació ha estat realitzada pel Taller d’Ocupació “Millorem l’entorn de Tavernes IV”, l'alumnat del qual ha realitzat treballs de jardineria i, fonamentalment de pintura, i s’ha actuat també a nivell de grafisme i disseny per tal de donar una nova imatge corporativa a aquest centre d’estudis musicals.

Les fotografies usades han estat realitzades pel personal del taller durant les classes de música, i a l’auditori de la SIUM durant els assajos, i apareix l’alumnat i professorat de l’escola de música i de les bandes. A més, s’ha volgut destacar i posar el valor la figura del Mestre Eduardo Arnau que dona nom a l’escola de música.

  

 

L’alumnat del taller, així com i tot el personal directiu, administratiu i docent del taller d’ocupació s’ha implicat en aquest projecte donat que és molta la gent de Tavernes de totes les edats que, d’una o altra manera, participa i té relació amb la formació musical que imparteix el centre i que podrà gaudir de les millores realitzades.

El treball del taller d’ocupació ha buscat en tot moment la creació d’un espai motivador per a l’educació, l’aprenentatge i la pràctica musical.

 Moltes xiquetes i xiquets de Tavernes tenen el seu primer contacte amb la música en aquest centre i són també mols els adults que en un moment donat comencen a aprendre música ací. En totes eixes persones, joves i adultes, s’ha pensat a l’hora d’enfocar l’adequació.

 

Una gran implicació en l'adequació de tots els sectors implicats

L’adequació realitzada porta darrere el treball de moltes persones i institucions que cal reconèixer i agrair.

 Tot l’alumnat i l’equip del Taller d’ocupació ha aportat molt més que el seu treball, una mirada positiva per crear, i molta il·lusió, sempre amb el suport de l’equip ADL del Braç Treballador.

 Les regidores i regidors s’han implicat en aquest projecte i han recolzat i ajudat en tot el que ha estat necessari aportant idees, solucions i confiança.

 

  El personal de les brigades, amb el seu equip de coordinació al davant, han estat una peça clau imprescindible en fer realitat les idees. Sense el seu recolzament i treball no haguera estat possible.

Al director, al professorat del centre, a la SIUM i a tota la gent de la música cal agrair la confiança dipositada. Han estat la clau per obrir la porta a la renovada escola de música, que amb les millors intencions, des del taller d’ocupació, s’ha contribuït a crear, donant el merescut homenatge a la persona que dona nom al centre, Eduardo Arnau Moreno, ...el Mestre Arnau.

 

Agraïm al Taller d'Ocupació la informació facilitada per escriure aquest article