L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 6 de novembre del 2022

Tavernes instal·larà videovigilància en zones del termes que són sensibles als atàcs vandàlic per evitar-los

Font de la Bola

 El vandalisme és manifesta, entre altres actuacions, en la destrossa constant del mobiliari i elements urbans i no cal ni dir que és un greu problema i el té no només Tavernes, sinó la pràctica totalitat de les localitats. Al llarg del temps ací hem denunciat molts actes vandàlics duts a cap en distints punts de la ciutat i terme, que habitualment queden sense conéixer-se qui o quins han estat els autors. Us oferim algunes de les desenes de fotografies publicades al respecte.

 

Platja accessible

Passeig Colom

Clot de la Font

Segons publica avui el diari Levante-EMV, l'Ajuntament està decidit a posar-n'hi remei i ,com  que la prevenció és un dels millors,  vol aprofitar els nous mitjans que proporciona la tecnologia. Així el projecte és dedicar part dels 100.000 euros d'una subvenció que com a Municipi Innovador va ser concedida per la Conselleria d'Innovació, amb Jordi Joan de Secretari Autonòmic, per a projectes innovadors, cas de la instal·lació de videocàmeres de vigilància, que també implicarà els camins rurals que duen a aquestes zones amb la qual cosa tindrà també la missió de vigilància i prevenció de robatoris en els camps. 

Altres projectes previstos son el control de vehicles en zona de vianants del casc urbà i la millora de la ciberseguretat en l'administració local, uns aspectes contemplats en el Pla Estratègic d'Innovació del programa Municipis Innovadors al qual pertany Tavernes.

 

Parc del Cantalot
 

La Torreta

Sant Llorenç

 L'objectiu és que no es tornen a repetir les destrosses que han patit el Clot de la Font, la Torreta a la platja, els parcs infantils, el mobiliari urbà com papereres, bancs o fins i tot la Font de la Bola, o els mateixos vestidors de bany accessible, i un llarg etcètera... atacs que només busquen i no tenen cap altra finalitat que fer mal, o passar-s'ho bé destrossant. Són atacs que es duen a cap habitualment en paratges o zones rurals on és complicada la vigilància i a més, els autors s'aprofiten de l'absència de persones que es puguen adonar que s'està cometent un delicte. I són destrosses que, no ho oblidem, després es reparen i es paguen amb els diners de tots.