L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 1 de novembre del 2022

La SIUM de Tavernes recupera la figura de "mussa" i estableix per primera vegada la de "musso"


La Societat Instructiva Unió Musical (SIUM) de Tavernes, després d'haver passat 25 anys des que es va eliminar, recobra enguany i en vistes a la celebració de Santa Cecília aquest mes de novembre la figura de la "mussa" i estableix també per primera vegada la figura de "musso", amb la tasca en concret de representar i ser la veu dels músics en els actes oficials on es convide a la societat. 

Com diu el propi facebook de la societat "en l'actualitat la mussa (i el musso) és el figurant de la festa i de la música, és a dir, de tots els membres de la Societat Musical. El seu paper es basa en la representació de la Societat". I afig "la nostra Societat ha decidit incorporar la figura de musso per reflectir els sentiments i les emocions de tots i totes".

La mussa és Anna Cantus i el musso Andrés Gutiérrez, ambdós músics de la societat on estudien percussió i clarinet respectivament. La presentació es farà en el concert que la societat oferira amb ocasió de la celebració de Santa Cecília el 20 de novembre.  

Segons el facebook de la societat