L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 24 de novembre del 2022

Dijous de vesprada: celebració de la "Marxa contra la Violència de Gènere"



Aquesta vesprada, de dijous 24 de novembre, organitzada per la Regidoria d'Igualtat i Dona s'ha celebrat la "Marxa contra la Violència de Gènere", amb eixida a partir de les 17 hores des de la Plaça Major i amb recorregut fins el Clot de la Font i tornada.

 

 

 

Els homes i dones que hi han acudit, entre els quals hi havia diversos membres del consistori valler, han rebut una samarreta commemorativa.

La "Marxa contra la Violència de Gènere", s'emmarca dins dels actes del "25N Dia Internacional de la Eliminació de la Violència contra les Dones".

 

 

Us oferim unes fotografies preses en la Plaça Major, abans i durant de l'inici, i al Clot de la Font.

 


 Abans de l'inici de la marxa s'ha donat solta a un grups de coloms simbolitzant la pau, el rebuig a la violència masclista, però també un simbolisme de l'esperit de la dona que ha de ser lliure i sense traves ni imposicions sexistes.