L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 24 de novembre del 2022

El Centre Excursionista organitza per al dissabte, dia 26, la Valldigna Extrem 2022

 

El pròxim dissabte, dia 26 de novembre, el Centre Excursionista (CETV) de Tavernes organitza la marxa "Valldigna Extrem" amb la col·laboració de l'Ajuntament de la ciutat. La marxa, sobre els 42 km de recorregut, passa pels termes dels pobles de la Valdigna i té previst l'eixida a les 7 del matí des de la plaça Major de Tavernes.

L'itinerari s'ha marcat per llocs emblemàtics de la comarca valldignenca, com la travessera de Favara, camí de la Granata, Sangonera, la Ratlla, font del Barber, els Tossalets, camí vell d 'Alzira, Simat, font del Cirer, Penyalba, Pla de Santomas, barranc de Cremades i amb meta en la plaça Major. Hi haurà avituallaments en font del Barber, Simat, font del Cirer, Santomas i plaça Major.

Els participants deuràn dur frontal o llanterna ja que l'arribada de la major part dels participants serà a les 19 h fins les 20'30 h. També equipament d'abric per ser autosuficients.


 VALLDIGNA EXTREM 2018 

Lloc d'eixida: Plaça Major (Ajuntament de Tavernes)
Inscripcions: 06'30 hores
Eixida: 07:00 hores
Preu socis CETV: 5 €
Preu no socis: 8 €
 
 
 

 
 
VALLDIGNA EXTREM 2022  HORARIS
 
Primer avituallament: ESMORZAR
Font del Barber
Horari: 9h fins a les 11:30h
 
Segon avituallament:
Simat de la Valldigna
Horari: 11:00h fins a les 14:00h
 
Tercer avituallament: DINAR
Font del Cirer
Horari: 12:30h fins a les 15:30h
 
Quart avituallament:
Pla de Santomàs
Horari: 15:30h fins a les 18:00h
 
Cinquè avituallament:
Ajuntament Tavernes de la Valldigna
Horari: 16:00h fins a les 20h.