L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 9 de novembre del 2022

Ahir es van registrar dos terratrèmols dèbils front a la nostra costa


L'Institut Geogràfic Nacional ha confirmat el registre de dos terratrèmols en la vesprada d'ahir dimarts davant la costa de Tavernes, uns sismes que han tingut una magnitud sobre els 2 graus en l'escala de Ritcher, i que no han estat percebuts per la població majorment.

Segons aquesta informació, el primer de 2 graus es va produir a les 15.43 hores, dins de la mar i uns 16 km. de fondària, mentre el segon seria a les 19.52 hores, un poc al sud del primer, amb un poc més de magnitud (2'3 graus) i a 15 quilòmetres de profunditat. 

Mapa: Google maps