"Bar Poliesportiu de Simat 2015" ha estat un dels premiats amb el "Cacau d'Or" en la vuitena edició dels Premis Cacau d'Or que, patrocinats per la cervesa Amstel, avui ha distingit els establiments dels millors esmorzars del País Valencià, els llocs on es por gaudir i practicar aquesta tradició tan nostra de l'esmorzar, completat amb un bon cremadet.
I eixe complement, per acabar un bon esmorzar, es pot gaudir també en el Poliesportiu simater perquè fa poc han aconseguit el Primer Premi al millora "Cremaet del Món", categoría Tradicional,
en el FiesCrem 2022 de Xeraco.
Marina i Raül, matrimoni que regenta el Bar Poliesportiu de Simat, van ser un dels 10 seleccionats escollits per votació populars per a passar a la final entre un total de vora 200 participants. Davant un jurat que presidia Ricard Camarena (doble Estrela Michelin i Estrela Verda Michelín), van confeccionar el passat 15 de novembre el seu entrepà de "botifarrons" i "figatells" del poble de Simat, el qual també duia cebeta a la planxa, formatge, creïlles fregides i allioli casolà. I sobre tot bon pa, que Marina i Raül compren del Forn dels Xiquets, de Simat, cosa que repercuteix positivament en la qualitat final.
Avui en la vuitena gala, s'han donat a conéixer els guardonats d'enguany amb el "Cacau d'Or 2022" que, a més del Bar Poliesportiu Simat2015, han sigut Casa
Hermínia, Les Cholines, Pizcueta 14, Pensat i Fet, Nuevo Oslo, Club de
Campo Les Palmeres, El Ferrao i
Restaurant Toni Cantó, amb un premi "Cacau d'Or Especial Amstel", a la Cafeteria Restaurant Pitti.
Recordar que el Bar Poliesportiu de Simat2015 es tracta d'un negoci familiar que porten endavant el matrimoni Marina i Raúl
Huet. A més de l'entrepà guanyador, cal remarcar altres entrepans com el denominat "de la casa", de llomello, cansalada magreta, formatge i ou caigut, amb altres que són també deliciosos com el de pollastre arrebossat, cansalada magreta, formatge i ou caigut, o el de vedella i truita, el de pit de pollastre, el de truita de sobrassada i formatge, calamarsons arrebossats, o l'espectacular figatells amb pebre verd i formatge, i de nou el guanyador: un entrepà amanit amb tota una selecció d'embotit de Simat, botifarra, llonganissa, xoriç....
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada