L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 27 de novembre del 2022

El Centre Excursionista va celebrar ahir la marxa "Valldigna Extrem"

 

 El Centre Excursionista de Tavernes va celebrar i  organitzar ahir la marxa "Valldigna Extrem" amb la col·laboració de l'Ajuntament de la ciutat. Participaren al voltant de 100 persones, entre marxadors i voluntaris en els avituallaments.

 

 

 

 

La marxa de 42 km va transcórrer sense cap accident i els participants varen gaudir dels paratges de La Valldigna. L'itinerari s'havia marcat per llocs emblemàtics de la comarca valldignenca, com la travessera de Favara, camí de la Granata, Sangonera, la Ratlla, font del Barber, els Tossalets, camí vell d 'Alzira, Simat, font del Cirer, Penyalba, Pla de Santomas, barranc de Cremades i amb la meta en la plaça Major. Hi va haver avituallaments en font del Barber, Simat, font del Cirer, Santomas i plaça Major. 

 





 

Dels 78 marxadors que eixiren des de la plaça Major de Tavernes només 36 participants acabaren els 42  km de la marxa.