L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 2 de novembre del 2022

La regidoria d'Igualtat inicia una nova edició del "Curs de Digitalització per a dones" en el Braç Treballador

La regidoria d'Igualtat, que dirigeix la regidora de Compromís Noe Alberola, ha iniciat avui una nova edició del "Curs de Digitalització per a dones" en el Braç Treballador. Un curs que té com a objectiu que les dones aprenguen a fer ús dels dispositius electrònics i les aplicacions digitals per a facilitar la cerca d'ocupació o cursos formatius, familiaritzar-se amb els tràmits de l’administració pública o a utilitzar el certificat digital per a diferents accions online.

La regidora Noe Alberola ha destacat que "treballem per oferir i donar eines digitals a les dones valleres acordades amb l’actualitat perquè puguen trobar feina o millorar la seua formació. La Regidoria d’Igualtat continua les tasques per acabar amb les desigualtats de gènere i, en coordinació amb Serveis Socials, per millorar les condicions de vida de les veïnes en situació de vulnerabilitat".

 Aquest curs està subvencionat per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives per tal de fomentar la igualtat i la inserció laboral de les dones.

 Cal recordar que dins de la tasca de la regidoria de Serveis Socials de familiaritzar els veïnes en els tràmits "on line" i de certificat digital per pal·liar els efectes de la bretxa digital, el passat mes de febrer es va realitzar un curs dirigit als majors de la ciutat. Un curs que tindrà continuïtat a partir de demà, dia en que s'inicia un nou curs per a la gent gran.