L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.771
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 54.398

divendres, 4 de novembre del 2022

Manteniment i poda de les zones verdes de la Casa de la Cultura i espais annexos

 

L'empresa concessionària de manteniment i neteja de zones verdes i enjardinades, SAV (Agricultores de la Vega de València SA) ha procedit a efectuar treballs de manteniment i poda d’arbres en la plaça de Rafael Chirbes (la Casa de la Cultura, Biblioteca) i zona adjacents, lloc on es troben els jocs infantils.

 

 

Els operaris han procedit a la neteja general dels arbres i palmeres dins de les tasques de manteniment de les zones enjardines. Els treballs, que han usat braç elevador com es veu a les fotografies, s'aprofita per podar aquelles branques que per l'edat o altres circumstàncies (trencades pel vent, malalties, etc) poden presentar si cauen a terra un perill per a la multitud de veïns que usen les instal·lacions de la Casa de la Cultura i Biblioteca i més que res els menuts i menudes, usuaris habituals de la zona de jocs.

Elaboració pròpia