L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 29 de novembre del 2022

El SEPE valora molt positivament el treball fet pels contractats agrícoles desocupats, que suposa una inversió de 182.512 euros


Tavernes ha rebut la visita del coordinador territorial i director provincial del SEPE de València, Pedro J. Beneyto, per tal de comprovar i valorar el treball realitzat en el nostre terme municipal pel total de 66 treballadors agrícoles vallers contractats per l'Ajuntament i que ha suposat una inversió de 182.512 euros per pal·liar la desocupació agrícola.
 
 
El regidor responsable de l'àrea de Foment Local, Josep Llàcer, de Compromís, ha assenyalat que “el programa és molt beneficiós per als veïns i veïnes que treballen i viuen del camp. Molts treballadors desocupat han treballat durant els últims mesos millorant el terme, i ara amb l’inici de la campanya de la taronja tornen als seus llocs de treball habitual al camp valler”. El programa d’ocupació ajuda a pal·liar la desocupació agrícola estacional i garanteix un complement de renda als treballadors agrícoles mitjançant els Plans Especials d’Ocupació Agrària. 
 
Cal recordar que durant els últims mesos aquests treballador han dut a cap diferents tasques de neteja d’espais verds i condicionament de camins, regants i voreres a través del programa de Foment del Treball Agrari que impulsa el SEPE amb la col·laboració dels ajuntaments i en el qual hi participa Tavernes a través de l'àrea de Foment.
 
 
 
 
El coordinador territorial i director provincial del SEPE de València, Pedro J. Beneyto, ha valorat molt positivament el treball del consistori que fa possible que any rere any aquest programa es puga dur a cap a Tavernes.
 
 
 
El programa es possible desenvolupar-lo de juliol a octubre, gràcies a la subvenció de 182.512 euros que gestiona l'àrea de Foment i que es concedeix a l’Ajuntament de Tavernes per contractar durant dos mesos a 66 peons agrícoles i capatassos que, com ja hem dit, efectuen tasques de millora, neteja i adequació de l’entorn natural, els camins rurals, espais verds i les séquies del terme municipal, tot coordinats amb el departament d’Agricultura i la Brigada Agrària.