L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.105
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:57.940

dimecres, 2 de novembre del 2022

L’Ajuntament organitza dissabte que ve una exhibició d'unitats canines i gossos de rescat en situacions d’emergència


L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Seguretat Ciutadana, que dirigeix el regidor de Compromís, Josep Llàcer, amb la Policia Local i Protecció Civil, ha organitzat per al dissabte, 5 de novembre. una exhibició de diferents unitats canines i gossos de rescat en situacions d’emergència que treballen conjuntament amb el departament de Seguretat Policial, Unitat de Rescat i Unitats Policials valencianes, tots ells formats tots ells per SCAN-K9.

L’activitat es desenvoluparà en la plaça del Prado Comarcal (17.30 hores) i servirà per a mostrar a la ciutadania les tasques en què participen i ajuden les unitats canines de les forces de seguretat, entre les quals destaquen la recerca i rescat de persones desaparegudes o greument ferides, trobar substàncies estupefaents, detectar explosius o reduir a delinqüents armats.

Un total de 13 gossos especialistes de diferents unitats canines hi participaran acompanyats pels guies Raül i Dani: Khalifa, Pinta, Zatoichi, Yia, Yakuza, Kobe, Pirra, Spock, Nonu, Rōnin, Mononoke, Lobo i Orion, seran els protagonistes de la jornada. A més, al finalitzar la demostració, els xiquets i xiquetes podran apropar-se als gossos de rescat per saludar-los o fer-se una fotografia.

Segons la nota del Gabinet de Premsa i Comunicació