L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.642
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 8.395

divendres, 4 de novembre de 2022

Tavernes inaugura el nou centre Info Jove en la plaça dels Sequers

 

Tavernes compta des d'avui amb un espai "Info Jove" després de la inauguració i obertura oficial del local de propietat municipal habilitat per aqueix fi en la plaça dels Sequers. El centre disposa de dos entrades, una per la plaça i una altra pel carrer Monestir de la Valldigna, bany adaptat, cuina i aire condicionat. 

 


La inauguració oficial ha comptat amb la presència de l'alcalde de la ciutat, Sergi González, i de regidors del consistori valler. A partir d'avui, el local Info Jove podrà desenvolupar activitats i jocs dirigits als i les més joves de Tavernes, a més de servir com a punt de reunió i d’informació on poder sol·licitar assessorament sobre beques, estudis o ajudes específiques per a la joventut.

L’obertura ha comptat amb una seria activitats complementàries per a la joventut entre les quals cal esmentar el taller i exhibició de graffitis a càrrec de Miquel Fons, Abel Ciscar i Josep Estruch, un espectacle de màgia del barcelonès Magic Ramy i una festa posterior amb la millor música electrònica a càrrec de DJ Culebra. 



Les obres d'habilitació del centre jove han suposat una inversió de 44.770 euros, impostos inclosos, dins del Pla d’Inversions de la Diputació de València 2020-2021 i han estat executades per l'empresa "Mesquecons SL".


El local municipal s'ha reformat amb un disseny modern per obtenir un espai, el més diàfan possible, que responga a la necessitat de ser flexible per a una fàcil adaptació a les diverses activitats que en el seu interior es puguen dur a terme. És un local que no té res a vore en l'aspecte físic ni tampoc en la concepció en el local de jocs que va llogar l'anterior govern municipal en el Carrer Gabriel Hernàndez i que va comptar una gestió privada que es pagava a una empresa local.

 

Plànol de l'edifici (segons la licitació PCSP)

 

Entre altres, les obres han construït un bany adaptat, s'ha dotat el local d'espai per a emmagatzematge i mobiliari per a un òptim ús del personal i de l’usuari.  També s’ha reformat la façana per tal d’aconseguir les condicions d’aïllament tèrmic requerides per normativa i per dotar a l’espai de millor condicions lumíniques i de ventilació.