L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.969
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:62.629

dijous, 10 de novembre del 2022

La Societat de Caçadors anuncia una batuda contra els porcs senglars per a diumenge


La Societat de Caçadors San Huberto de Tavernes informa que el pròxim diumenge 13 de novembre faran una batuda de porcs senglars en la muntanya de les Creus (vedat V-10181) amb l'objectiu de pal·liar els danys que aquests animals provoquen a l'agricultura. 
 
La presencia de porcs senglar al nostre terme, com en tants altres termes de la geografia valenciana, s'han convertit en un perill, de vegades per a la circulació de vehicles en les carreteres, d'altres en camins rurals o pels desperfectes que causen en els conreus i horts. Són animals més bé de costums nocturns, que es passegen per tot el terme i que, fins i tot, s'han vist exemplar en la platja, cas de la fotografia que obri la notícia.
 
Segons la nota de la societat la senda que puja cap a la Muntanya de les Creus des del dipòsit d'aigua de Sant Llorenç i la que abaixa de Creus cap al depòsit, igual que el camí del Racó Redó estaran tallats i degudament senyalitzats amb cartells informatius. 
 
La societat prega  la màxima col·laboració dels ciutadans  i no circular per les esmentades sendes fins l'acabament de la batuda. 
 
Segons la nota de la Societat de Caçadors