L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 23 de novembre del 2022

REPORTATGE: Les fotografies que expliquen i mostren la reforma del Centre d'Estudis Musicals "Eduardo Arnau"

 

Ahir va ser jornada de portes obertes per presentar la remodelació integral del Centre d'Estudis Musicals Mestre Arnau, una millora total de l'edifici duta a cap pel  Taller d'Ocupació  "Millorem Tavernes IV" amb la la col·laboració de la brigada d'oficis múltiples de l'Ajuntament alhora d'efectuar algunes obres, però sobre tot en l'enllumenat del centre, que s'ha canviat.

Tavernes disposa per tant d'un centre d'ensenyaments musicals totalment renovat i que és un reflex de l'afecció i de l'estima que la ciutat dedica a la música, que disposa d'un espai espai modern i funcional per a l'estudi i ensenyament musical. 

 

Els treballs del Taller d'Ocupació, depenent de l'àrea de Foment que dirigeix el regidor de Compromís, Josep Llàcer, s'han realitzat tant a l'exterior com a l'interior de l'edifici, amb millores en la pintura, obra, jardineria i la il·luminació, en aquest cas amb millora en l'escala principal, l'interior de les aules, l'auditori del centre i la façana.

A destacar el treball de renovació i personalització de les aules, dedicades cadascuna a un músic o compositor celebre, amb una decoració de la porta d'entrada en referència al personatge a qui va dedicada i, per damunt de tot, eixe homenatge al músic i director Eduardo Arnau Moreno, 40 anys director de les formacions musicals valleres, i que dóna nom al centre, amb una imatge que, des de l'escala, presideix l'edifici. 

I com se sol dir, tot i que siga un tòpic, una imatge val com moltes paraules. Per tant, us oferim unes imatges de l'obra feta, ben feta. 

 

Imatges generals de l'edifici

 

 

 

 

  La sala d'audicions

 


 L'aulari

 

 

Elaboració pròpia