L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 27 de novembre del 2022

La processó de Santa Cecília i el dinar de germanor tanquen els actes que la SIUM ha dedicat a la seua patrona


La SIUM de Tavernes ha conclós avui els actes dedicats a celebrar Santa Cecília, patrona de la música, i ho ha fet amb la celebració de la Santa Missa, a càrrec de mossén Josep Escrivà, i el posterior tradicional passacarrer de la imatge de la santa per dur-la a casa Estrella, una de les músiques de la societat musical.

 

 

 

 

La banda, acompanyada per les autoritats locals, ha tornat al local social on estava programada el dinar de germanor entre músics, familiars i afeccionats vallers, que ha estat molt animat i una bona prova de l'ambient de germanor que es viu dins de la societat musical.

 

 

 

 

 

En el transcurs, s'han lliurat els premis a la millor paella del concurs de paelles, el premi als guanyadors del campionat de truc i també als del campionat de futbet.

 

 

 

En l'apartat de parlament ha servit per lliurar a l'anterior president, Vicent Hijarro, un pergamí  que li ha estat lliurat per la presidenta actual, Lluïsa Mifsud, la qual ha fet palés l'agraïment de la societat a seua tasca en la seua presidencial, paraules que han emocionat molt a l'expresident. 

 

 

 

La presidenta ha tingut també paraules d'agraïment a l’anterior directiva i ha destacat el creixement de la SIUM i el bon ambient que hi ha i sobre tot la unió de majors i menuts. 

 Els actes d'avui han comptat amb la presència de Remigi Morant Navasquillo, vicepresident de la Federació de Societats Musicals valencianes, qui ha tingut paraules de recolzament als presents i els ha demanat de continuar el foment musical, destacant la importància de la SIUM i de les seues formacions musicals.

 

 

 El director de la banda, Carlos Sancho, ha centrat el seu parlament en la idea de "fer banda", remarcant que el Certamen de Kerkrade ha estat un punt de partida, però cal seguir treballant, i pensava que s'estava en el bon camí com evidenciava la quantitat de músics en els concerts, als actes de les festes de Santa Cecília i avui al dinar. De fet havia estat una de les celebracions de Santa Cecilies amb més participació en tots els actes des de feia molts anys.

 L'alcalde de Tavernes, Sergi Gonzàlez, ha destacat el treball i la cohesió que està aconseguint el director Carlos Sancho, i  ha desitjat a la nova presidenta i directiva molts encerts i ànims per a continuar el camí per seguir fent banda i aconseguint èxits com el de Kerkrade. També ha reiterat el recolzament de l'Ajuntament de la societat. 

Mes informació: 

https://lacotorradelavall.blogspot.com/2022/11/la-sium-tanca-avui-els-actes-dedicats.html