L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 10 de novembre del 2022

L'Ajuntament procedeix a reparar el mur de la part antiga del cementeri que presentava perill d'ensorrament



L'Ajuntament ha complit els terminis que va anunciar abans de la festivitat de Tots Sant, i ja ha iniciat les obres per poder assegurar el mur lateral d'un bloc de nínxols de la part antiga del Cementeri, que presentava greu perill d'ensorrament. Actualment, com es pot vore en les fotografies, s'ha procedit a construir una solera de formigó reforçada amb ferro, que servirà per assegurar el mur.
 
La solsida i el perill d'ensorrament es va posar en evidència abans de Tots Sant i l'Ajuntament va procedir a acotar i tancar la zona afectada per motius de seguretat i així evitar els possibles danys als veïns i veïnes que visitaven les tombes dels familiars. 
 
 
 
 
La situació creada havia obligat a efectuar un estudi detallat de la situació per poder posar un remei definitiu. Els tècnics municipals van procedir a inspeccionar minuciosament els danys, i a realitzar diverses "cates" i perforacions en la zona afectada per estudiar la fermesa del terreny, i així procedir poder executar la millor solució el més prompte possible per tal que les famílies afectades puguen accedir-hi sense problemes.