L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 25 de novembre del 2022

Tavernes rep una subvenció de 21.392 euros per a l'ajuda d'activitats en la lluita contra la violència de gènere


Tavernes es beneficia d’una nova subvenció de 21.392,92 euros del programa "Pacte d’Estat Contra la Violència de Gènere", la major quantia rebuda pel consistori valler des que és beneficiari de les ajudes del Pacte d’Estat.

La regidora d’Igualtat, Noèlia Alberola, de Compromís ha destacat que la subvenció “és un reconeixement al treball de l’Ajuntament i de tot el poble de Tavernes en la lluita contra les violències de gènere. A Tavernes no té lloc el masclisme, per això seguirem teixint una societat igualitària des de l’educació i la tolerància”. 
 

 
La regidora ha confirmat que l’Ajuntament destinarà els fons a seguir enfortint les polítiques igualitàries de Tavernes i a combatre la lluita contra la xacra social de la violència de gènere, mitjançant campanyes de sensibilització i prevenció de qualsevol forma de violència contra les dones, l’elaboració de materials per tal d’oferir informació, el reforç i la formació especialitzada i continuada dels serveis municipals d’atenció i informació a les víctimes i ajuda de professionals de l’àmbit local en matèria d’igualtat entre dones i homes.
 
Una altra subvenció de 102.771 euros per afavorir la conciliació familiar
 
Aquesta subvenció complementa la rebuda també enguany de 102.771,43 euros del Ministeri d’Igualtat, dins del Pla Corresponsables, amb la finalitat d’afavorir la conciliació familiar en les famílies amb fills i filles menors de 14 anys i també la inclusió laboral de les dones, amb especial atenció i protecció per a les víctimes de violència de gènere i les famílies monoparentals. 
 
 
Conciliació familiar i taller integradors
 

La regidora de Compromís, Noelia Alberola, com a regidora de Serveis Socials, Igualtat i Dona, ha recordat que la subvenció va permetre ampliar les activitats dirigides a l'atenció dels fills i filles de famílies i dones treballadores en períodes tan necessaris com les vacances escolars, alhora que va ser una ajuda per desenvolupar tallers inclusius i integradors per a ajudar amb la conciliació a tot tipus de famílies i xiquets i xiquetes amb necessitats especials.

Les dues subvencions rebudes enguany són una prova del bon treball que realitza la regidoria de Serveis Socials i que es veu reconegut per les Administracions.