L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 16 de novembre del 2022

Treballs de poda neteja de branques en les palmeres de l'avinguda de la platja


El passeig de l'Avinguda de la Marina, en la platja, presenta un nou aspecte després dels treballs de poda de palmeres que estan duent a cap els operaris de l'empresa del servei de manteniment d'espais enjardinats i zones verdes. 

Els operaris estan procedint a la neteja dels troncs i de les branques de dàtils, amb la qual s'evita que els fruits madurs caiguen al terra i, en trepitjar-los, deixen marques de brutícia en el pis a més de ser causa de possibles relliscades.

Les fotografies permeten observar l'abans i el després del passeig després de l'actuació.