L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 17 de novembre del 2022

La UE Tavernes presenta els equips de la temporada 2022-23

La UE Tavernes va efectuar ahir per la vesprada-nit la presentació oficial dels equips que té en les distintes categories amb molt bona presencia d'afeccionats i familiars en els graderies del Camp Municipal.

 

Un aspecte de les graderies

En total són 16 els equips que va presentar la UE Tavernes, alguns dels quals us oferim la fotografia. L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde, Sergi Gonzàlez, regidors de l'Ajuntament, el president Toni Hernández, el coordinador del futbol base Juanjo Espí i directius del club.

 

 

 

 

L'alcalde Sergi González va lloar el treball que realitza el club en la pràctica del futbol, en donar a conéixer el nom de Tavernes i en la formació de les futures generacions de futbolistes, on va recordar també el recolzament de l'Ajuntament i l'interés en millora i manteniment de les instal·lacions per fer possible la pràctica esportiva d'aquest i altres esports. Un castell de focs d'artifici va tancar l'acte.

 Elaboració pròpia