L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 20 de novembre del 2022

Avui, a les 12 de migdia, concert de Santa Cecília de l'Orquestra i Banda Simfònica de la SIUM

 

La Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes, dins del acte organitzats amb motiu de les festes que dedica a Santa Cecília, patrona de la música, ofereix un concert a partir de les 12 hores en l’auditori de la SIUM Tavernes durant el qual es presentaran als dos representants festius de l’entitat (Mussa i Musso) i es farà entrega dels diplomes que tradicionalment reben els nous integrants de les seccions musicals.

L’Orquestra Simfònica interpretarà obres de Haydn, Bizet i Sibelius sota la direcció del director Manuel Godoy Mesas. Mentre, la Banda Simfònica farà sonar algunes de les obres dels artistes Bernstein, Gershwin i Gandolfi dirigida pel director local Carlos Sancho.
 

El concert té un simbolisme especial per a la societat musical i també per a tot Tavernes perquè la SIUM ha emmarcat les banderes de les dues antigues bandes existents abans de la guerra civil, les popularment conegudes com bandes del Rabo i del Tapó.
 
 

 
Actes al llarg de la setmana

Els actes continuen al llarg de la setmana i per al dimarts 22 de novembre i coincidint amb la diada de Santa Cecília, l’escola de música de la Societat farà una jornada de portes obertes en el Centre d’Estudis Musicals "Mestre Arnau" per tal de mostrar les tasques d’adequació integral que el Taller d'Ocupació LABORA han realitzat en l’edifici. 

El divendres 25 de novembre hi ha previst a les 20.30 de la vesprada un concert que oferiran la banda d’adults, la “Ventolin’s Band” i la banda del Centre Professional “Mestre Arnau”.

 

Redacció de l'article a partir de la nota remesa per la SIUM