L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 15 de novembre del 2022

Tavernes ret un homenatge a Laura Estarlich Vela, medalla de broze en el Mundial Kickboxing júnior


 
L'Ajuntament de Tavernes, en nom de la ciutat, en el ple celebrat anit va retre un reconeixement a Laura Estarlich Vela, recent proclamada medalla de bronze en el Mundial de Kickboxing júnior celebrat el passat mes d'octubre a Jesolo (Venècia - Itàlia). 

La atleta vallera, membre del BoxSafor Club, va participar en eixe mundial dins de la selecció espanyola, i va lluitar tres combats que la portaren al tercer lloc i medalla de bronze.

L'alcalde de Tavernes, Sergi González, va lliurar una placa commemorativa i va felicitar la jove esportista, destacant els èxits ja aconseguits malgrat la seua joventut, amb només 18 anys. També va rebre les felicitacions d'els i les portaveus dels grups municipals vallers. 
 
La nostra enhorabona