L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 30 de novembre del 2022

Tavernes prepara el Nadal amb la instal·lació de nou enllumenat decoratiu


L’Ajuntament de Tavernes està instal·lant l‘enllumenat nadalenc en el municipi i així oferir una imatge més acollidora de la localitat en les pròximes festes de Nadal, Cap d'Any i Reis.  L’enllumenat va començar  a instal·lar-se dies arrere i ja es poden contemplar molt elements i figures en carrers de Tavernes i edificis públics. 
 
 
 
 
 
 
 
En uns dies s'encendrà la nova il·luminació de la qual cal remarcar que, per enguany, s'ha renovat en gran part sota les premisses de l'eficiència lumínica i econòmica, usant LED de baix consum en les lluminàries. 
 
Els elements d'il·luminació emprats  majorment recorden motius nadalencs els adossats a façanes i fanals, mentre altres són arcs que creuen els carrers amb diversos motius i formes geomètriques, sempre totes en LED. La instal·lació de la decoració nadalenca serà tant a la platja com  al nucli urbà de Tavernes. 
 
 
 
 
 

Cal pensar que, com els altres anys, l’Ajuntament, a més de la instal·lació dels llums nadalencs, es completarà  la decoració amb la flor de Nadal i altres elements ornamentals vegetals en jardins i zones verdes.

 Elaboració pròpia