L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 18 de novembre del 2022

"Queda't a Tavernes" la iniciativa de l'Ajuntament que instal·larà una carpa amb espectacles per impulsar l'hostaleria i la seguretat veïnal



La regidoria de Festes de l’Ajuntament de Tavernes ha posat en marxa una iniciativa, totalment nova,  amb el nom “Queda’t a Tavernes i amb uns objectius clars i concrets: fomentar l’hostaleria local, augmentar la seguretat ciutadana i que els veïns i veïnes s'ho puguen passar bé després dels sopars d’empresa celebrats en les establiments hostalers vallers.

L’Ajuntament de Tavernes muntarà els caps de setmana del pròxim de desembre (els divendres i dissabtes a partir del dia 9) i  fins al dia Nadal una carpa al final del Passeig Colom, en concret en el primer tram del Camí Vell de Gandia. En aquest lloc segons el cartell anunciador donat a conéixer per l’Ajuntament només hi haurà  concerts de música en directe, festa jove, DJ i Festa Remember. Els sopars familiars o d’empresa s'hauran de celebrar en altres establiments.

 

 

Principi del Camí Vell de Gandia, on instal·lar la carpa
 

Aquesta iniciativa, tal com s’indica, compta amb la col·laboració de dues empreses locals “La Cosa Nostra” i “La Mordidita”, que organitzaran la programació musical i es faran càrrec de contractar els espectacles en la carpa. Es de suposar que aquestes empreses donaran a conéixer aviat la programació musical, o almenys la del primer cap de setmana d’activitat, dia 9 i dia 10.

 

Aquesta iniciativa de la regidoria de Festes, i comptant també que enguany després de dos anys de suspensió per la pandèmia se celebrarà el Festivern, no caldrà anar-se’n fora de Tavernes ni agafar cap vehicle, sobre tot els més joves,  per gaudir d’espectacles i bon ambient festiu,  cosa que sempre és positiva perquè evita riscos derivats d’agafar els vehicles.