L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 17 de novembre del 2022

La Guàrdia Civil i la Policia Local rescaten una rabosa del canal de defensa i la lliuren de morir ofegada

 

La Guàrdia Civil i la Policia Local de Tavernes han rescatat aquest matí una rabosa del canal de defensa, prop del Parc del Molló, amb la qual cosa li han estalviat la mort per ofegament.

Els cossos de seguretat han acudit després de l'avís d'alerta que ha donat un veí, i els primers en arribar han estat els agents de la Guàrdia Civil que han iniciat les tasques de rescat, a a les quals s'ha unit la patrulla de la Policia Local de Tavernes, completant el salvament de manera rescat satisfactòria.

 

 

Fora de l'aigua, els agents han secat la rabosa amb una manta i, quan l'animal s'ha tranquilitzat, s'ha col·locat en una de les gàbies portàtils amb què la Regidoria de Benestar Animal va equipar a la Policia Local per a aquestes situacions.  

 L'animal ha estat traslladada al Centre de Recuperació del Saler per a avaluar la seua salut i posteriorment ser posada en llibertat de nou.