L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 2 de març del 2021

Tavernes assoleix avui les millors xifres des de fa mesos quan a noves infeccions i casos actius: La IA baixa a 47


Les xifres que avui publica la Conselleria de Sanitat són per a estar satisfets i mes quan pensem d'on veníem fa unes setmanes, cosa que podeu comprovar en la gràfica que oferim i que abraça des del 1 de febrer.

Avui tenim una actualització rara de la Conselleria de Sanitat referida a Tavernes, no sabem si es per un ajust de totes les dades: ens informa que des del divendres s'han comptabilitzat 11 infeccions més però només indica un total de 8 casos actius, cosa que confirmaria una correcció de dades.

Siga com siga, les dades d'avui són molt bones - sempre referides d'on venim- i suposen que els esforços que hem fet els vallers i valleres donen fruit. Amb aquests 8 casos actius, la nostra IA (Incidència Acumulada) ha donat un gir total i ara són 47 casos per 100.000 habitants els 14 dies. Recordem que el dia 5 de febrer superàvem els 1.300 casos per 100.000 habitants, en risc extrem. 

Des de l'anterior actualització, s'han curat de la malaltia 14 persones, una xifra que va a la baixa com abaixa la xifra de contagiats. L'ideal seria sempre el  0 (zero) i pensem que entre tots ho anem a aconseguir. 
 
Quan a defuncions, l'actualització ens assigna 2 morts més, amb la qual cosa arribem a un total de 49 en tota la pandèmia.
 

Són el que donen avui les xifres d'aquesta primera ressenya del mes de març, encara que com ja sabeu la Conselleria sempre publica les consolidades 2 dies abans, d'ací que la referencia siga el passat 28 de febrer.

I ara que ha començat un temps de menys restriccions, ho tornem a dir: no podem abandonar la guàrdia ni les mesures de protecció. Cal continuar amb una actuació responsable i extremar l'atenció en les relacions socials i seguir al peu de la lletra les normes que ens indica la Generalitat.
 
 Totes les dades corresponen a l'actualització d'avui de la Conselleria de Sanitat.
 
 - Tavernes
 
Casos totals durant la pandèmia: 1.271 (n'eren 1.260)
Noves infeccions:   11  (n'eren última actualització 8)
Casos actius: 8 (n'eren 15) 
Persones curades des de l'última actualització: 14  (l'anterior 29)
Incidència Acumulada: 47  per 100.000 habitants (era de 87)
Defuncions totals: 49  (n'eren 47)