L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 27 de març del 2021

Tavernes s'adhereix a la xarxa SICTED amb l'objectiu de millorar l'oferta turística


Tavernes s’ha adherit a la metodologia de la xarxa SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions) de Gandia, un projecte basat en la millora de la qualitat de les destinacions turístiques i en la identificació d’objectius comuns dels agents turístics implicats.

La xarxa SICTED ofereix un pla de formació especialitzat, visites d’assistència tècnica per part d’assessors homologats, tallers col·lectius, grups de treball que desenvolupen propostes de millora per a la destinació turística i avaluacions que contrasten l’adequació als estàndards de qualitat.

La formació gratuïta conclou amb l’obtenció del distintiu "Compromís de Qualitat Turística", el qual acredita i reconeix l’esforç fet per les empreses o serveis participants i el compliment dels requisits establerts en la metodologia.

La regidora de Turisme, Lara Romero, ha destacat que “és una gran oportunitat perquè les empreses, especialment del sector turístic i hostaler, puguen beneficiar-se de la formació que s'ofereix des de la xarxa i puguen obtenir la certificació corresponent”.