L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 19 de març del 2021

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: El pitjor cec és qui no vol vore, però és pitjor deixar-se dur per l'odi i la rancúnia.

Ací va començar tot: en una reunió amb el diputat de carreteres la passada legislatura

Comprenem que la portaveu del PP estiga molesta i cabrejada de vore com, el govern de Compromís, malgrat tots els entrebancs i travetes que li va posar el PP en la legislatura 2011-2015 i encara li posa votant sempre en contra de tot, haja aconseguit que la intersecció de la carretera Natzaret-Oliva amb l’entrada de la Goleta siga prompte una realitat. Com serà l'electrificació del Golfo, per exemple, que ells tampoc aconseguiren. I tot gràcies a les gestions de Jordi Joan i Josep Llácer, i al govern de de Compromís. No ho oblide.

Senyora Eva Palomares: pot dir el que vulga, pot enfadar-se, cabrejar-se... quan veu com el govern de Compromís, i ara amb el PSOE, resolen les empastrades del seu partit i  fan el que el seu partit no va fer. Sabem que li agradaria que Tavernes no avançara, que ja ho intenta votant en contra de tot, manipulant en facebook, com sempre fa, però els fets són fets, són els que hi ha.

I vulga o no vulga, quan s'execute la rotonda i s'accedesca a la Goleta directament, serà gràcies a les gestions i els treballs de Compromís. No li pegue més voltes. No manipule en facebook. Nomes cal que recorde que durant els 16 anys de govern del PP a l’Ajuntament de Tavernes  i també amb govern del PP a la Generalitat i Diputació, NO VAN FER RES PER ACONSEGUIR L'ENTRADA DE LA PLATJA NORD.  DIPUTACIÓ NI TAN SOLS LA VA SENYALITZAR  MILLOR, tal com se li va demanar per evitar accidents.

 

Projecte d'entrada nord a la platja de la Goleta. El PP ni el va impulsar ni aconseguir

Senyora Eva Palomares: Eixos són els fets. Com també són fets que el PP va eliminar l’electrificació del Golfo del Pla Nacional, com va eliminar l’adjudicació de 36 milions d’euros de la millora del Vaca, com va votar en contra, els diputats valencians també, en contra de dedicar diners del pressupost de l’Estat a la millora i regeneració definitiva de la platja de la Goleta i de recuperar el projecte del Vaca.

Senyora Eva Palomares; ja a nivell local, de Tavernes, vostè i el seu PP va votar en contra de recuperar la piscina per al poble, van votar en contra del col·lector de la platja i, han votat en contra de tantes coses,  que enunciar-les de nou – ja ho ho hem fet moltes vegades- donaria per omplir molts fulls en aquesta notícia.

No del PP a rescatar la piscina per a Tavernes

El PP, com se sap, va adjudicar la piscina a una empresa insolvent, va destrossar el Passeig i el convertiren en un sequeral, després d'adjudicar-lo a una empresa que va abandonar la concessió, quan el mal ja estava fet. I així si vol, li direm un etcètera ben llarg en altres temes referents al PGOU, els polígons industrials, l'economia de l'Ajuntament, el deute municipal, etc.

Però,  sap quin és el problema, senyora Eva Palomares? Que vivim en un poble. I tot sabem que ha fet cadascun dels polítics i dels partits, que ha proposat cadascú, i per això tots sabem que vostè fa vora 6 anys que menja de la sopa bova del pressupost municipal, però no ha aportat res en positiu. 

Vosté està en l'Ajuntament només per a cobrar dietes i dedicar-se a criticar a Compromís, a criticar el govern, a fer del plenari un circ però no a presentar cap proposta bona per al poble. Això sí, al final del més, a cobrar els euros de les dietes, en són 800? O en són 900 per no fer res?. Una llàstima que en aquesta legislatura no es facen publiques les dietes dels regidors, quan ixen dels impostos que tots paguem. ¿Per què no són públiques?

 

No del PP a destinar 800.000 euros per acabar la piscina

I damunt és tan inconscient, per no dir-li ineficaç - ens reservem altres qualificatius per respecte al lector/a- que clava la pota i recupera en el seu facebook dos articles de Las Provincias, publicats durant el govern de Compromís, que mira per on!, deixen clar que la solució de la intersecció de la carretera per anar a la Goleta és gestió de Compromís.

Senyora Eva Palomares: Però no veu que són dos articles que donen la raó i lloen el treball de Compromís? Foren publicats per anunciar  la solució gràcies al govern de Compromís, no  del PP que en 16 anys de govern no va fer res. 

 

No del PP a la construcció del col·lector de la platja

L'article del 2019 de Las Provincias que recupera la portaveu del PP diu: las gestiones del gobierno (de Compromís) con la Diputación «han dado sus frutos» que ya avanzaron en su día un primer paso con la aprobación y licitación de la redacción del proyecto valorado en más de 35.000 euros. El ejecutivo (de Compromís) inició las gestiones para solucionar esta intersección en la pasada legislatura (la del 2011). És pot dir més clar?  Ho deixa ben clar: qui ha treballat i qui ha fet el treball per Tavernes. I no parla res del PP.

El que hem dit de titular: no hi ha pitjor cec que el que no vol vore. Però hi ha una cosa pitjor: deixar-se portar per l'odi, per l'animadversió i per la irracionalitat. I no voler treballar per Tavernes.

Publicat originalment el 18/03/21 a les 15:48