L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 23 de març del 2021

L'Ajuntament lliura els diplomes dels millors dibuixos del 5é Concurs "Dibuixant per la Igualtat"




L'Ajuntament ha fet entrega dels diplomes i accèssits especials als millors dibuixos, elegits pel jurat avaluador, de la 5a edició del concurs "Dibuixant per la Igualtat", organitzat per la regidoria d'Igualtat dins de les activitats commemoratives del Dia Internacional de la Dona. 
 

L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde, Sergi González, i de la regidora d'Igualtat, Noe Alberola que lliuraren els premis als guanyadors. El dibuix de Carla Ferrando Donet va ser elegit per jurat com a la imatge principal del cartell del Dia de la Dona 2022.
 
Cal indicar que la totalitat dels dibuixos participants enguany han tingut un gran nivell artístic i un marcat component reivindicatiu en la lluita per la igualtat. El jurat ha estat format per tècnics d’Igualtat de l’Ajuntament i professionals de les arts plàstiques. 
 
 
El concurs anava dirigit a joves que cursen les etapes educatives d’ESO i FP bàsica en els centres educatius de Tavernes i pretenia, mitjançant l’art i el disseny, sensibilitzar la joventut en matèria d’igualtat i afavorir l’expressió artística i la creativitat.

La regidora d’Igualtat, Noèlia Alberola, ha assenyalat al respecte que “el concurs és una activitat que implica els i les més joves en la lluita contra la discriminació cap a les dones, i a la vegada suposa un homenatge artístic a les dones que tant han lluitat per la igualtat de gènere”.