L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 29 de març del 2021

L'Ajuntament, a través de la regidoria de Foment, convocarà una ampliació d'ajudes "Parentesis" que beneficiarà el comerç local


L’Ajuntament, a través de la regidoria de Foment Local que dirigeix Josep Llácer, de Compromís, (foto superior) prepara una segona convocatòria de les ajudes "Parèntesi" amb l'objectiu d'ampliar els sectors beneficiaris d'aquesta línia d’ajudes emmarcada en el "Pla Resistir", i a la qual ja s’han destinat un total de 400.982 euros en la primera convocatòria.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha recordat que “en la primera convocatòria, les ajudes Parèntesi estaven destinades als sectors establerts per la Generalitat Valenciana. En la segona, l’Ajuntament ampliarà els beneficiaris perquè la resta d’autònoms i empreses valleres greument afectats per la pandèmia puguen accedir també a estes ajudes”
 
Per tant, i de les seues paraules es després que l'Ajuntament publicarà les bases i el termini de presentació de sol·licituds perquè sol·liciten les ajudes els autònoms i pimes de Tavernes, el CNAE-2009 dels quals estiga inclòs en l’ampliació, i això serà vegada estiguen resoltes les sol·licituds presentades en la primera convocatòria, 

La segona convocatòria anirà destinada a perruqueries i locals de bellesa, papereries, impremtes, activitats de fotografia i producció de vídeo, comerç al detall de pa, pastisseria, tèxtil, moda, calçat, mobles, il·luminació, etc.

Les ajudes "Parèntesi" cobreixen les despeses d’activitat de treballadors autònoms i de microempreses amb un màxim de 10 treballadors amb una ajuda directa de 2.000 euros per cada autònom o pime fins a 10 empleats, més un increment addicional de 200 euros per treballador donat d’alta en la Seguretat Social a data 31 de desembre de 2020.

El termini de presentació de sol·licituds de la primera convocatòria estarà obert fins al 13 d’abril. Així mateix, l’oficina d’atenció especialitzada del Departament de Foment Local també continua activa per a resoldre dubtes i oferir més informació respecte a la línia d’ajudes Parèntesi, mitjançant el telèfon mòbil 673 689 826 (en horari de 9 a 14 hores) i el correu ajudesparentesis@tavernes.org.