L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 23 de març del 2021

Tavernes té ara mateix 1 cas actiu de Covid-19 i una IA de 5'81 x 100.000 habitants



L'actualització de la Conselleria de Sanitat ens dóna per avui dimarts, després de que no hagués cap actualització divendres, dia de Sant Josep, un total de 2 infeccions acumulades en una setmana i només actualment 1 cas actiu.

Baixem per tant a 1 cas actiu i baixa també la IA a 5'8 x 100.000 habitants els 14 dies, molt per davall de la mitjana estatal i autonòmica, i dins dels nivells de risc menor. També és invariable la xifra de defuncions en 49.
 
Poc més podem dir. Estem en un risc baix, una xifra molt bona, però sempre dita des de la precaució que imposa saber que hi ha pujades en moltes comunitats espanyoles i els avisos dels experts d'un problema augment en el que seria la quarta ona de la pandèmia. 

  - Tavernes 

 Casos totals durant la pandèmia: 1.281
Noves infeccions:  2
Casos actius: 1  
Persones curades des de l'última actualització:1
Incidència Acumulada: 5'8  per 100.000 habitants (era de 11'6)
Defuncions totals: 49