L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 6 de març del 2021

L'Ajuntament neteja i anivella les platges valleres en vist al bon temps de Pasqua


L'Ajuntament de Tavernes, en col·laboració amb la Diputació de València que aporta la maquinària que cal, han començat les tasques de neteja i anivellament de les platges de Tavernes amb l'objectiu de deixar-les en les millors condicions possibles abans de l'arribada del bon temps.

 Normalment aquestes primeres tasques es realitzen abans de la festivitat de Pasqua, unes dades en que molts vallers i valleres i visitants de fora del territori valencià, aprofiten per desplaçar-se a la platja i gaudir del bon temps que ja comença a fer. Enguany amb la situació de la pandèmia tot serà segurament diferent, però les mesures menys restrictives dels últims dies s'espera servesquen per a poder passejar o practicar algun esports en la setmana de Pasqua i fins a Sant Vicent.

 No podem tampoc oblidar que enguany hem tingut algun temporal que havia afectat negativament la netedat de l'arena, amb l'abocament per banda de les ones de canyes i restes de productes diversos, que han estat arreplegats amb ajuda de maquinària en els punts on podien accedir. 

 L'alcalde de Tavernes, Sergi González, ha assenyalat en les xarxes de l'Ajuntament que "hem observat que hi ha més gent que mai per aquestes dates a la platja, i l'obligació de l'Ajuntament é stindre les platges en les millors condicions possibles. Per això, ens hem preocupat de fer les corresponents gestions amb la Diputació de València, i aconseguir tindre la platja en les condicions que es poden vore a les imatges".