L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 26 de març del 2021

La regidoria d'Educació ensenya als alumnes de primaria qui era Jaume II el Just i la importància a la Valldigna

  
La regidoria d'Educació ha dut a cap una iniciativa dirigida als centres escolars de Tavernes amb l'objectiu de donar a conéixer la figura de Jaume II el Just i la seua importància dins de la història de la Valldigna.

La regidoria que dirigeix Anna Bellver, de Compromís, ha organitzat aquesta activitat comptant amb la presència de Jordi Teatrer, qui ha visitat els centres amb una nova proposta  per als xiquets i xiquetes: donar a conéixer qui era aquest rei, com va fundar el monestir de Santa Maria de Valldigna, que és el bressol de la nostra existència com a comarca diferenciada, i sobre tot fer-ho de manera agradosa i adaptada a les edats dels joves oients.

 

“Temps era temps quan hi havia al món reis valencians, valencians de cor, d’estirp i de naixença. Valencians que estimaven el seu País i parlaven la seua noble llengua….” són les paraules amb que Jordi Teatrer inicia la seua intervenció i que és una contribució a les activitats al voltant del Dia de la Valldigna que organitza la regidoria d'Educació.

 

"Enguany, per celebrar el 15 de març, hem preparat aquesta visita a les aules de primària dels col·legis de la ciutat i de manera divertida els han explicat la figura de Jaume II i de com va donar nom a la nostra vall amb la fundació del monestir. Pensem que és una proposta didàctica que ha agradat als menuts que amb l'explicació dramatitzada de l'actor, s'identifiquen més i es veuen com a protagonistes de la història" ha comentat la regidora Anna Bellver

.