L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 19 de març del 2021

Concert virtual de la SIUM amb ocasió del dia de Sant Josep (I)

 


La SIUM de Tavernes, amb ocasió de la celebració de la diada de Sant Josep, vol aportar un poc de llum, cultura i esperança enmig de la greu crisi sanitària que la societat vallera està patint de fa ja un any. 

Tavernes és el segon any que no pot celebrar les falles ni omplir de música els carrers, una circumstància que ha dut  a la SIUM a oferir una audició de música de pasdobles valencians que,  davant la impossibilitat de realitzar en concert presencial, la banda simfònica ofereix avui, dia de Sant Josep, en concert telemàtic difós per les xarxes.

El concert ha començat amb una de les melodies més clàssiques de l'ofrena fallera: "Valencianeta" de Luís Martí Alegre.

Gaudiu-lo i compartiu.