L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 16 de març del 2021

La Falla La Via et dona l'oportunitat de promocionar la nostra llengua participant en el joc "Llengua milionària".


La campanya social d'enguany de la Falla la Via du com a lema: “Promoció de la llengua i suport als oficis fallers”, on la comissió intenta i vol fer un reconeixement del gran treball que fan aquests sectors perquè els fallers i falleres puguen gaudir de la festa. 
 
"Llengua milionària" és un joc virtual que es publicarà diàriament a les nostres xarxes socials. Els i les internautes podran comentar el post amb l’opció correcta de les 4 possibles respostes, etiquetant al servei professional a qui fa referència la pregunta o simplement posant una fotografia. 
 
Per tant fallers i falleres, veïnes i veïns és hora de participar i de jugar amb "Llengua Milionària", la campanya social de les falles 2021, amb l'objectiu de promocionar, conéixer i defensar la nostra llengua mitjançant el suport als oficis fallers.