L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 19 de març del 2021

Les falles de Tavernes han celebrat la tradicional missa de Sant Josep amb totes les mesures de seguretat


Avui de matí s’ha celebrat la tradicional missa en honor a Sant Josep, amb aforament limitat i respectant les distàncies de seguretat. Una missa de circumstàncies però que no ha deixat de banda tota l'emoció i sentiment de qualsevol missa a Sant Josep en temps normal, i que ha comprés també un conjunt d'actes, on podem citar la foto de totes les falles amb la Junta Local Fallera i al front la fallera major, el president i la Cort d'Honor.
 
  
Un acte que ha estat presidit per l'alcalde, Sergi González, i la regidora de Cultura i Festes, Encar Mifsud, i que ha servit per repartir les banderoles que la gent de les comissions falleres valleres penjaran al balcó.

 

 

El rector, Jové Vicente Sellens, ha fet referència en la celebració de la missa a la història de Sant Josep i li ha demanat que cesse la pandèmia perquè a l'any tots puguem celebrar les Falles i celebrar la missa de Sant Josep amb total normalitat.

 

La missa celebrada amb les màximes mesures de seguretat, ha tingut com a moment final el cant d'una cançó/himen dedicat a Sant Josep pel cor de l'Església.

Com a final, s'ha disparat un petit castell de focs d'artifici, amenitzat pels sons dels nostres instruments tradicionals la  dolçaina i el tabal