L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 6 de març del 2021

L'Associació de Comerciants i l'Ajuntament informen dels guanyadors de la campanya "Febrer mes dels enamorats"


L’Associació de Comerciants de Tavernes, en col·laboració amb l'Ajuntament de Tavernes a través de la regidoria de Foment Local, i dins de les campanyes d'ajuda i potenciació del comerç local, va celebrar ahir el sorteig de la campanya "Febrer, mes dels enamorats", per tal de conéixer els guanyadors i guanyadores dels xecs i el premi de les xarxes socials. Els premis a repartir tenen un valor de 300 euros per les compres efectuades en els establiments de l'associació. 
 
 
Cal recordar que amb la compra als comerços de Tavernes, s'ajuda l'economia local, es dóna vida al nostre poble i a més, podies dur-te un dels xecs 5 xecs de 50 euros que es van sortejar i que tot seguit indiquem el nom dels guanyadors, tal com els ha publicat l'Ajuntament i l'Associació de Comerciants a les seues xarxes. Enhorabona als guanyadors.
 
 
Entre les bases de la campanya estava que els ciutadans participants havien de donar a conéixer la seua opinió sobre les compres a la ciutat, explicar per què els agrada comprar al poble, tot amb l'objectiu per banda de l'Associació de Comerciants i de l'Ajuntament de poder millorar aspectes de pròximes campanyes que impulsen i promocionen el comerç a Tavernes.