L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 16 de març del 2021

Un milió d'euros per a desenvolupar tallers que milloren la formació i ocupació dels veïns de Tavernes

 
L’alcalde de Tavernes, Sergi González, que ha visitat amb el regidor responsable de Foment, Josep Llácer, les actuacions de millora en el municipi que duen a cap els tallers d’ocupació ‘Millorem l’entorn de Tavernes III’ i ‘Et Formem Espais en Verd III’, ha expressat la seua satisfacció pel "gran treball que fa l’alumnat en cadascuna de les especialitats per tal de millorar Tavernes i el seu entorn". 
 
 
El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, com a responsable de l'àrea municipal implicada, ha afegit que “’l’Ajuntament treballa contínuament per tal de comptar amb els recursos necessaris per a millorar l’ocupabilitat dels veïns, així com dotar-los de les eines necessàries perquè assolisquen més estabilitat laboral i econòmica en el futur”.
 
 
Recordem que, com el mateix títol indica, són ja tres edicions els que Tavernes desenvolupa d'aquests tallers d'ocupació que representen una gran oportunitat de creixement personal i professional per a les persones desocupades, a més de que els obri noves portes en el món laboral.
 
 
1 milió d'euros dedicats a oferir ocupació i formació professional a 50 veïns
 
Actualment l'Ajuntament de Tavernes ofereix  ocupació i formació professional a 50 veïns i veïnes durant un any, i per a dur a cap aquestes actuacions en el 2021, ha estat beneficiari de 960.825 euros en subvencions per part del Programa Labora. El desenvolupament d'aquests programes mixtes de foment local tenen com a objectiu millorar l’ocupabilitat de la població aturada mitjançant l’execució de serveis d’interés general per al municipi. A més, el consistori valler ha fet una aportació econòmica de vora 55.000 euros per a completar l’assignació econòmica dels tallers.

 
Els tallers actualment en actuacions són "‘Millorem l’entorn de Tavernes III" en el qual hi participen 30 alumnes en les especialitats de jardineria, forestal i obra i pintura, mentre que altres 20 alumnes més formen part de l’escola taller "Et Formem Espais en Verd III" en les especialitats de jardineria i acabats rígids. A més, també s’han contractat 11 persones com a professors per a impartir la formació especialitzada i fer les funcions administratives dels programes.

 
Tal com ja hem informat, alumnat dels tallers d’ocupació treballa en la millora de l’accessibilitat de les voreres de Tavernes, l’adequació de la senda que uneix el Clot de la Font i el Molí del Pla, el condicionament del parc dels Vents, el manteniment de les zones enjardinades i l’acabament del parc del Cambro.