L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 13 de març del 2021

Ja t'has inscrit a la Cursa de la Dona 2021? Enguany és virtual i ho pots fer encara durant el dia d'avui


La tradicional Cursa de la Dona se celebrarà enguany per la situació sanitària de forma virtual entre el 20 i el 28 de març i serà també una cursa reivindicativa i solidària amb el títol de "Petjades en favor de les dones i xiquetes refugiades".

Avui dissabte, dia 13 finalitza el termini d'inscripcions per a participar-hi en el correu electrònic regidoria.igualtat@tavernes.org i enregistrar el recorregut escollit (5k o 10k) entre les dates esmentades amb una aplicació mòbil (Strava, Runtastic, Runkeeper, etc.) i, per últim, enviar la imatge al mateix correu per a validar la participació.

Les samarretes commemoratives es podran recollir a l’edifici del Braç Treballador el dilluns 15 i el dimarts 16 de març (de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores).

A més, s’hi podrà col·laborar amb donacions a l’ONG Solidaritat a la Valldigna, les quals aniran destinades íntegrament a pal·liar la situació de les dones i xiquetes refugiades a Lesbos. Els dies d’entrega de samarretes, hi haurà al Braç Treballador un dorsal zero per a fer les donacions, que també es poden fer mitjançant un pagament per Bizum (685 46 79 36).