L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 15 de març del 2021

La repoblació de la Fonteta de la Mina, en la muntanya de les Creus, és molt positiva amb arbrets que comencen a créixer



Hi ha tasques i treballa que es fan, però perquè assolesquen un bon èxit i siga ben reeixit han de tindre una continuïtat, una vigilància o si voleu, una dedicació que demostre l'estima per la faena ben fet.

I això, ni més ni menys, és el que fa l'alumnat de l’especialitat de Forestal del Taller d’Ocupació “Millorem l'entorn de  Tavernes III” que com ací vam explicar va estar en la falda de la Muntanya de les Creus, i més en concret al paratge de la Fonteta de la Mina,  efectuant una repoblació amb ocasió del Dia de l’arbre 2021.

 I eixa és una tasca que cal continuar després, i és el que ha fet l'alumnat en el que ha estat una revisió del treball realitzat i també duent a cap un primer reg desprès de la repoblació d'espècies, un complet repas dels tutors i dels protectors mentre s'abocava en el cercle de cada peu d'arbre dos litres d'aigua.

El balanç de la repoblació, segons s'indica al web del taller, és positiu perquè un alt percentatge d'exemplars plantats segueixes verds i han començat a créixer.  L’alumnat ha pogut comprovar l’evolució del treball de repoblació realitzat i com els tutors que van col·locar i els elements retenidors d’humitat han funcionat i estan ajudant a la supervivència dels peus i al seu creixement.