L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 19 de març del 2021

El CETV repara i millora la Font de la Sangonera

 

El Centre Excursionista de Tavernes ha estat treballant aquests dies passats en el condicionament de la Font de la Sangonera, un paratge dels més emblemàtics de la Valldigna i molt visitats pels senderistes i excursionistes que visiten la nostra comarca.

L'aigua de la font, a uns 500 metres d'altura, s'arreplega en dos abeuradors i es donava la circumstància que estaven estaven buits pels forats i badalls que hi havia en el vas, i per on es perdia l'aigua.

 

 Els membres del CETV han efectuat una tasca general de reparació, per a la qual cosa el primer que han fet ha estat pujar el material que ha servit per a impermeabilitzar les parets dels abeuradors, i alhora els han netejat i reparat. Després d'aquest treball, estan plens d'aigua i els animals i fauna que hi habita poden fer-ne ús, el mateix que els excursionistes proveir-se d'aigua per a les caminades.

 

 

Les fotografies que ens ha remes el CETV permet comprovar la tasca duta a cap, amb imatges que ens indiquen com estaven els abeuradors abans de la reparació, quins són els treballs realitzats i com estan ara. Tot un treball que potencia la visita dels nostres paratges i és un al·licient per al turisme rural i senderisme, al qual som els valencians bons afeccionats i que troba en el CETV un gran valedor.