L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 16 de març del 2021

L'IES la Valldigna treballa els objectius ODS per conscienciejar sobre la necessitat de cuidar el planeta


L’IES la Valldigna està duent a cap un programa de conscienciació sobre el medi ambient basat en els principis de l’Agenda 2030, els denominats ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible”, que formen el marc d’actuació per aconseguir com a  objectiu general  el cuidar del nostre planeta.

La tasca ha implicat l’alumnat i el professorat del Centre, que desenvolupen el principi número 12 de l’Agenda, sobre la gestió dels residus, amb tres línies de treball: 1) Reciclatge 2) Gestió d’espais verds del centre i voltants 3) Economia del bé comú.

 

 

El centre ha convidat la regidora de Medi Ambient, Mònica Palomares, que ha pogut comprovar tota la tasca que s’hi  realitza i que suposa també un treball de conscienciació del nostre jovent envers la sostenibilitat i la necessitat de reciclar. La regidora ha expressat en el seu perfil de facebook la satisfacció en vore a professors, equip directriu i un alumnat tan implicats i treballar amb tanta il·lusió pel planeta.

Qualsevol lloc és bo per conscienciejar l'alumnat

Recordem que en el 2015, l’ONU va aprovar l’ Agenda 2030 com a oportunitat perquè els països iniciaren un camí de millora de la vida dels seus ciutadans, sense deixar a ningú de costat. L’Agenda 2030 consta de 17 ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) entre els quals hi ha combatre el canvi climàtic, l’educació, la igualtat de la dona, defensa del medi ambient o el disseny de les ciutats.