L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 27 de març del 2021

Tavernes celebra el Dia Mundial del Teatre amb l'espectacle "Save the Temazo Remix" a l'aire lliure


Avui dissabte dia 27 de març se celebra a tot el Món el "Dia Mundial del Teatre", una jornada creada en l'any 1961 per l'Institut Internacional del Teatre (ITI) amb l'objectiu de donar a conéixer que representa el teatre per a la cultura a nivell mundial.

Tavernes celebra la jornada amb un espectacle que tindrà lloc avui, a partir de les 18.00 hores, en la plaça de l’Escriptor Rafael Chirbes, a l’aire lliure i amb el títol de "Save the Temazo Remix" del Col·lectiu F.R.E.N.È.T.I.C. Es tracta d’un espectacle familiar de circ, humor i la millor música interpretada a 10 metres d’altura per grans artistes d’arreu del món, que presenten les seues peces a través d’un xou ple de tècnica, música i risc, guiat pel carismàtic Eddy Eighty.

L’espectacle serà totalment gratuït, amb la possibilitat de fer una donació a l’associació Payasospital, que ajuda els infants i adolescents hospitalitzats a fer més agradable l’estada en l’hospital. Per a reservar l’entrada cal emplenar el formulari següent de forma individual:  http://ow.ly/Pmb230rC2p8.