L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dissabte, 13 de març del 2021

PLENARI MARÇ 2021: Els vots del govern municipal faciliten comprar un equip complet de so per millorar els actes de la Casa de la Cultura


La Casa de la Cultura disposarà de nou equip de so (taula, altaveus, monitors...)  que millorarà la sonorització dels actes que s'hi celebren, com presentacions falleres, xerrades i confederacions, i en general qualsevol esdeveniment cultural, cívic o polític que es desenvolupe en l’edifici, a l'auditori, vestíbul o soterrani.. 

La millora se suma a moltes ja dutes a cap pel govern de Compromís al llarg de la passada legislatura: un nou teló motoritzat i ignifug, renovació de la caixa negra amb millores en la seguretat, barres electrificades i motors. També es va canviar tot el pati de butaques, i es va construir una nova cabina de so, amb millores en el cablejat de la sala i ara hi ha la proposta ja aprovada d'un equip de so.

Les millores han incrementat el nivell de qualitat i seguretat dels actes i esdeveniments socials i culturals que s'hi desenvolupen.

Un nou equip de so

La compra serà possible després que el plenari, amb els vots a favor només del govern municipal (Compromís-PSOE) aprovara la proposta de modificació de crèdits que habilita la partida per compra de tot l'equip de so, amb taula analògica-digital de 24 canals. El PP va votar en contra i Ciudadanos i l’Esquerra es van abstindre.

 

La proposta, presentada per la regidora de Cultura, Encar Mifsud, tal com explicava i responia a les crítiques de PP i Ciudadanos  “calia fer-la perquè la sonorització presenta moltes deficiències. Una cosa que és evident i que, si  assistiren als actes.  haurien comprovat que ara, quan no lloguem un equip de so, la sonorització és deficient”.

La regidora afirmava que els tècnics de Cultura havien buscat un  equip, que encara que és de segona mà, està en perfecte ús i s’adapta a les necessitats de les activitats que s’hi desenvolupen. “És un equip que coneixem bé, perquè s’ha muntant en molts actes de la Casa de la Cultura i sabem quina és la seua qualitat”.

Davant les opinions del PP i Ciudadanos que volien un equip digital, la regidora Encar Mifsud els indicava amb to molest que “fa la impressió que no s’han llegit el pressupost de compra. Es diu ben clar: equip amb taula digital i analògica de 24 canals, que s’adopta perfectament al cablejat i condicions de la Casa de la Cultura. La pot usar el nostre personal i qualsevol tècnic que hi puga vindre”.

L'anècdota del debat la protagonitzava el regidor del PP, Salvador Bellver, que criticava el sistema usat per obtindre els diners, la modificació de crèdit, i perquè no s’haguera inclòs “en el pressupost que fa poc que hem aprovat". Afirmació que sorprenia perquè, com li va recordar l’alcalde Sergi Gonzàlez “el pressupost del 2021 no està encara aprovat”.

Podeu escoltar les explicacions de la regidora Encar Mifsud, de Compromís, on deixa ben clar tots els punts al respecte.