L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 11 de març del 2021

Mesures aprovades per la Generalitat que regiran des del dilluns, 15 de març, fins el 12 d'abril, Sant Vicent.


Avui ha tingut la reunió de la Interdepartamental que ha abordat els canvis en les restriccions per la pandèmia de Covid-19 que tindran vigència a partir del dia 15, dilluns. 

El Consell manté el tancament perimetral del País Valencià fins a finals del pròxim mes de maig coincidint amb la fi de l'estat d'alarma. Per tant, es pot viatjar en la Setmana Santa però només dins del territori valencià. La Generalitat manté la necessitat del tancament a les vacances de Falles, Setmana Santa i Pasqua per a mantindre a ratlla els contagis i continuar baixant la incidència acumulada.  




Detalls

-  S'amplien els serveis d'hostaleria fins al 100% en terrasses i un terç a l'interior dels locals. Es manté el nombre de quatre persones per taula, sempre amb mascareta si no es consumeix, amb ventilació en els interiors, sense servei de barra i tancament a les 18 hores.

- Dins de les cases nomes reunions de convivents

- S'obrin gimnasos i pavellons però a un terç del seu aforament i sempre mantenint la distància de seguretat

- S'allibera l'oci educatiu i es permeten les activitats extraescolars.

- Les ludoteques i activitats tindran aforament fins a un terç i màxim 10 persones

- Els centres comercials i les botigues mantenen els horaris actuals.

- Les cerimònies civils i religiosos augmenten l'aforament a un terç, amb un màxim 20 persones a l'aire lliure i a 15 en espais tancats

Aquestes mesures entraran en vigor des del dilluns 15 de març fins al 12 d'abril, Sant Vicent. També cal remarcar que es prorroga el tancament perimetral de la Comunitat valenciana.