L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 17 de març del 2021

ACTUALITZACIÓ: Última previsió de l'oratge per a demà dijous i divendres Sant Josep: fred segur i possibilitat de pluja

 


Tot apunta a que les previsions publicades aquest matí es van complint. Per demà ens espera una baixada general de les temperatures al País Valencià, amb pluges i ruixats irregulars sobre tot en la meitat sud i localment amb certa intensitat, sense descartar que vagen acompanyats de llamps, calamarsa o neu granulada en zona de muntanya. Tendirà a remetre a la vesprada. De fet AEMET ha activat un avís groc per probabilitat de superar els 20 l / m2 en 1 hora al nord d’Alacant i sud de València, o siga la nostra zona geogràfica.

El vent bufarà de llevant i durant les hores principals del dia creuarà les terres valencians un embossament d’aire fred.  Descens de les temperatures, molt acusat en les màximes, que es quedaran en 14ºC en zona de costa. El models de predicció apunten a que la neu pot caure de 800-900 metres a les muntanyes i fins i tot en cotes més baixes si acompanya la intensitat de pluja. 

El divendres, dia  de Sant Josep, s’espera a les terres valencianes que el cel torne a cobrir-se, torne la pluges a partir de migdia i  la cota de neu baixe de manera que es podrà vore nevar en punts de la geografia valencià entre 300 i 600 metres al final del dia, amb el fred que anirà aparellat.

Tot això abans de l’entrada de la primavera, que serà dissabte a les 10 del matí, 37 minuts i 27 segons.