L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 5 de març del 2021

Tavernes està pintat de verd i això vol dir... una IA de 17 i les millors dades Covid-19 en mesos


El mapa del terme de Tavernes està pintat de verd. Fa temps que ho desitjàvem perquè, en les actualitzacions de la Conselleria de Sanitat, els colors que usa per pintar els termes municipals són també una informació de quina n'és la situació en Covid-19, des del vermell (risc màxim) fins al verd (risc mínim, bona situació) passant pels tons de color groc. Tavernes i la Valldigna (en parlem en un pròxim article) està avui tota pintada de verd.

 
Ens tornem a trobar, segons tots els indicis en l'actualització d'avui, amb unes correccions-ajustos de les dades, cosa que venim observant s'esta produint en la darrer setmana, i que, fins i tot, està realitzant el Ministeri de Sanitat en les dades generals de l'estat. Així avui per exemple, hem passat dels 1.271 infectats totals del dimarts als 1.275 d'avui, o siga un increment de 4, però tanmateix en casos actius només n'apareixen 3.
 
Siga com siga,  suposem que passarà igual que la setmana passada en les defuncions que vam tindre una pujada de 16 morts en una actualització, que després Conselleria de Sanitat a través del Departament de Gandia va confirmar era correcta i eren correccions del total des del principi de la pandèmia.
 
Allò que ara mateix ens interessa, i sempre en base a les dades d'avui oficials de la Conselleria de Sanitat, és que Tavernes tindria 3 casos actius amb la qual cosa la nostra Incidència Acumulada, la famosa IA per 100.000 a 14 dies, passa a ser de de 17. Què lluny queden els 1.302 del passat 5 de febrer, fa nomes i exactament un mes. 
 
Els sacrificis fets pels vallers i valleres ha donat el seu fruit: estem molt per davall de la mitjana valenciana i espanyola, quan estàvem molt per damunt. Tots ens poden alegrar i donar-nos mútuament les gràcies, a tots i a totes,  per la responsabilitat demostrada en aquest mes i us encoratgem a no baixar la guàrdia.
  
En base, doncs, a aquestes dades podem dir que s'han curat 8 persones des del dimarts i mantenim la mateixa xifra de defuncions.
 
 
 

  Totes les dades corresponen a l'actualització d'avui de la Conselleria de Sanitat.
 
 - Tavernes 
 
Casos totals durant la pandèmia: 1.275 (n'eren 1.271)
Noves infeccions:   4  (n'eren última actualització 11)
Casos actius: 3 (n'eren 8) 
Persones curades des de l'última actualització: 9  (l'anterior 14)
Incidència Acumulada: 17  per 100.000 habitants (era de 47)
Defuncions totals: 49  (n'eren 49)