L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 19 de març del 2021

Concert virtual de la SIUM amb ocasió del dia de Sant Josep (II)


Segon pasdoble que ens ofereix la Banda Simfònica de la SIUM: Pasdoble Francisco Torres “Quico”, no massa conegut però molt especial per a la Societat Musical per diversos motius: és una peça composada l’any 2003 per un músic de la banda, José Luis Palomares Peñalba i sobretot per estar dedicada a Francisco Torres amb motiu de la celebració dels seus 50 anys com a músic en actiu. 

Francisco Torres (fill, pare i iaio de músics), més conegut per tots com “el tio Quico”, va celebrar aquesta efemèride en 2003 i és en l’actualitat el músic més veterà de la Societat.

Gaudiu de la interpretació de la banda, dirigida pel mestre  Carles Sancho.