L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 19 de març del 2021

Un dispositiu especial per garantir l'acompliment de les mesures Covid en Sant Josep i Pasqua. 70 sancions per incompliment en 15 dies de març


Tavernes ha posat en marxa un dispositiu especial de vigilància per a les festivitats de Falles i Pasqua, durant el qual s’han intensificat els controls de la Policia Local i la Guàrdia Civil, i s'ha augmentat la presència policial al municipi amb l’objectiu de vetlar pel compliment de totes les mesures vigents contra la COVID-19 i garantir la seguretat de la ciutadania durant les pròximes setmanes. 

 
El dispositiu establert segueix les directrius marcades per la Delegació del Govern als ajuntaments i cossos i forces de seguretat per tal de controlar el compliment de les mesures durant els dies festius.

El reforç en la vigilància permet garantir el compliment de la restricció de la mobilitat nocturna (a partir de les 22 hores), el correcte ús de la mascareta i el manteniment de la distància mínima en espais públics, el compliment de les normes vigents en el sector de l’hostaleria i restauració, així com evitar encontres privats entre persones no convivents o festes il·legals i intensificar els controls d’alcohol i drogues.

Cal recordar que la Generalitat Valenciana ha decretat el tancament perimetral del territori valencià fins al 12 d’abril, per tant, no es pot entrar ni eixir d’ell sense causa justificada.

L'Ajuntament recomana també, amb l'objectiu d'evitar evitar un repunt de contagis al nostre municipi, la necessitat de seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries i evitar els encontres sociofamiliars. A Tavernes només tenim ara 2 casos actius, amb una IA de 11'6 per 100.000 habitants els darrers 14 dies.

Sancions en la primera quinzena de març

La Policia Local de Tavernes ha interposat vora 70 sancions per incompliment de les mesures sanitàries en els primers 15 dies del mes de març. En concret, les sancions han estat per l’incorrecte ús de la mascareta (40), per incompliment de la restricció de la mobilitat nocturna (23) i incompliment de les mesures sanitàries en establiments d’hostaleria i oci (5). A més, s’han desmantellat 3 festes il·legals en el terme municipal valler.